Ferul-X hámlasztás

Bőrszínjavító, anti-ageing hatású különleges kezelés. A kezelés során a hatóanyagok masszázzsal kerülnek a bőrbe. Az innovatív savak kíméletesen, kellemetlen mellékhatás nélkül fiatalítják meg a bőrt.

Kezelés időtartama: 30 perc + sav hatóideje
Kezelés ára: 10000 Ft

Essence of Asia kezelés

Feszességéből és ragyogásából vesztett bőrök kezelésére a kollagén és elasztikus rostok képződésén keresztül hat. Főbb hatóanyagai a matcha tea, tsubaki olaj. A kezelés során többszöri kézi masszázzsal fokozzuk az eredményt.

Kezelés időtartama: 80 perc
Kezelés ára: 10200 Ft

Őssejtes kezelés

Innovatív arckezelés „örök fiatalság proteinekkel”. A kezelés gyümölcsös aromaterápiás hatása miatt igazi pihenés és újjászületés a bőrnek és léleknek egyaránt.

Kezelés időtartama: 100 perc
Kezelés ára: 9200 Ft

Aqua hidratáló kezelés

Ez egy  innovatív ultrahidratáló anti-ageing arckezelés. A kétfázisú hidratáló folyamat során a kezelés erős bőrregeneráló hatást eredményez. A kezelés támogatja a bőr természetes védelmi reakcióit, megakadályozza a víz távozását a bőrből, segít megtartani és növelni a bőr rugalmasságát.

Kezelés időtartama: 90 perc
Kezelés ára: 8050 Ft

„Hagyományőrző” nagykezelés

Hagyományos felépítésű nagykezelés mely a bőr letisztítása után három pillérre támaszkodik, a tisztítás – hatóanyagbevitel – masszázs kombinációra.

Kezelés időtartama: 100 perc
Kezelés ára: 6000 Ft + UH 6700 Ft

Express fitolift kezelés

A fitolift intenzív bőrfeszesítő, arckontúrt javító arckezelés, mely megoldás a megereszkedett bőrre. A kezelés eredménye már az első alkalom után is látványos, mely tovább fokozható a kúraszerű alkalmazással, így tovább nő a lifting hatás eredménye.

Kezelés időtartama: 40 perc, masszázzsal 60 perc
Kezelés ára: 6900 Ft

Nyak-tokakezelés

A különleges feszesítő kezelésben egy különleges hatóanyag kivonatot és egy speciális gézlapot használunk, melynek segítségével mechanikusan is felhúzzuk a bőrt.

Kezelés időtartama: 40 perc, masszázzsal 60 perc
Kezelés ára: 5300 Ft, 8000 Ft

Szemkezelés szatén rózsavízzel

A szem nyirokmasszázsán keresztül, valamint a hatóanyag kombinációk segítségével serkenti a szemkörnyéki nyirokkeringést, csökkenti a duzzanatokat és feszesebbé teszi a szem érzékeny bőrét. eredményezi. A hideg kövekkel végzett masszázs serkenti a szemkörnyéki nyirokáramlást.

Kezelés időtartama: 20 perc
Kezelés ára: 1700 Ft

Elektrokozmetikai géppel végzett kezelések

Mezoterápiás bőrfiatalító kúra

Az elektroporáció elvén működő készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok az a bőr szarurétegén szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon jut be a bőrbe. A bejuttatott hatóanyagoknak megfelelően különböző típusú kezeléseket lehet végezni.

Kezelés időtartama: 40 perc
Kezelés ára: 4000 Ft

Mezopen a ránctalanságért

Új generációs bőrfiatalító eljárás, mely során a bőr saját megújulási képességét fokozva keletkezik bőr regenerációját.

Kezelés időtartama: 40 perc
Kezelés ára: 8800 Ft

Hidroabráziós bőrmegújítás

Hidroabrasio egy vízsugárral történő kíméletes bőrcsiszolás. Ultrahang hatására az elporladó vízmolekulák leradírozzák a bőr felületét. A bőr képessé válik a megújulásra, hatóanyagok könnyebb befogadására.

Kezelés időtartama: 40 perc
Kezelés ára: 820 Ft

Vákuumos nyirokdrenage

vacuflex®2000 készülékkel az arc méregtelenítése, a szem körüli táskák csökkentése érhető el. A komplex hatóanyagok használatával fokozható a kezelés eredményessége.

Kezelés időtartama: 40 perc
Kezelés ára: 820 Ft

Két gép egy szérum koktél kezelés

A koncertátumokat a bőr állapotának felmérése után megfelelő gondossággal választjuk ki és mixeljük , a legalkalmasabb elektrokozmetikai géppel a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk.

Kezelés időtartama: 20 perc
Kezelés ára: 1200 - 1800 Ft

Anti-aiging fénykezelés

A problémás bőr kezelésére a DrDERM egy professzionális készüléket fejlesztett ki, mely egy különleges kezelési metódussal társul. Az A.C.N.E.H.E.L.P. készülék által sugárzott fény anti-aiging hatását szövetstimuláló, anyagcsere élénkítő hatásának köszönheti.

Kezelés időtartama: 40 perc
Kezelés ára: 820 Ft

Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.