Kozmetikánkról

A Szentklárai név évtizedek óta fogalom a kozmetikusok körében. A Tettye utcai családi házban kialakított kozmetikánkban a generációk által megszerzett tapasztalatunk ideje összességében eléri a száz esztendőt is, amelyekhez már csak ráadás a barátságos, nyugalmat árasztó környezet. A falak színe, a berendezési tárgyak, a fenyő bútorok mind részei annak a családias légkörnek, amelyben vendégeinket fogadjuk.

Kozmetikus dinasztiánkat a már hat évtizednyi tapasztalattal rendelkező Szentklárai Jenőné, Ibolya alapította, aki az elsők között szerezte meg a mesterlevelét Budapesten 1982-ben. Nyomdokaiba lépett lánya, Szentklárai Gabriella, aki maga is kozmetikus-mester és hosszú évek óta, mint szakoktató vállal szerepet a tanulóképzésben.

Több generáció, több stílus, mindez lehetőség arra, hogy a szépségműhelyünk olyan hellyé változzon, ahol a kezelések során nemcsak szépülni, hanem ellazulni, feltöltődni és kikapcsolódni is lehet a hétköznapokból.

Egy érintés lehet anyai, baráti, de egy kozmetikusnak ennél tovább kell lépnie, többet kell adnia, éppen ezért a kezeléseinket személyre szabottan állítjuk össze, a hatóanyagok kiválasztásánál az adott bőrhöz legmegfelelőbb kombinációkat, kezelési sorokat alkalmazzuk. Masszírozáskor mindig alkalmazkodunk vendégünk lelkiállapotához, amit a bőre is rendszerint visszatükröz, s ennek megfelelően erősebb, vagy gyengédebb mozdulatokat alkalmazunk az arcmasszás során, hogy megnyugodva, kipihenve térhessen haza.

Vannak olyan vendégeink, akik több mint három évtizede járnak hozzánk, s olyan család is ahonnan a nagymamától egészen a gyerekekig mindenki a vendégkörünkbe tartozik.

A kozmetikus szakma bizalomra épül, fontos a lelki összhang, s azt tapasztaljuk, hogy ezt mind inkább igénylik a vendégeink.